Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Franz Ferdinand Καπούτ

Με μεγάλη λύπη, οι Franz Ferdinand ανακοινώνουν στους φανς τους στην Ελλάδα, ότι το προγραμματισμένο σόου τους στην Αθήνα, στις 3 Ιουνίου στο Terra Vibe Park, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Απρόβλεπτοι παράγοντες καθιστούν αδύνατη τη μεταφορά του εξοπλισμού του συγκροτήματος, από το Pinkpop, της Ολλανδίας στην Ελλάδα.

Οι Franz Ferdinand δεν θα ήθελαν να υποπέσουν σε συμβιβασμό και να προσφέρουν στο κοινό τους στην Ελλάδα, οτιδήποτε λιγότερο από το 100% του πλήρους ηχητικού και σκηνικού σόου που παρουσιάζουν το καλοκαίρι του 2009.

Το γκρουπ και το management αναζητούν μία νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνει από την Δευτέρα 1η Ιουνίου έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου, στα Ticket House Α θήνας (Πανεπιστημίου 42 – εντός της στοάς) και Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 102).

Μέρες και ωράρια λειτουργίας:

Αθήνα:

Δευτέρα & Τετάρτη 10:30-18:30
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10:30-21:00
Σάββατο: 10:30-16:00

Θεσσαλονίκη:

Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως 14:30 και 17:30 έως 20:30
Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 15:00


(Νο Κομεντατόρι!!!)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεύτερη χυλόπιτα φέτος...
ACDC ρεεεεεεεεεεεε!

Misirlou Oubliez είπε...

Μαλλον δεν πηγε καλα η προπωληση

Laternative είπε...

κατι ακούγεται με 500-700 εισιτήρια αλλά δεν ειναι διασταυρωμένο...

Unknown είπε...

Γεια χάρα Laternative τι να πώ για την didi music μια ξεφτιλισμένη εταιρεία που αποδείχτηκε μετα τους Depeche mode ότι δεν έχει ιερό και όσιο.
Το φετινό lineup του Ροκwave ήταν το λιγότερο άθλιο...
Όσο για τις τιμές άστα να πάνε...
Έχω κάνει ένα post πάνω σε αυτά τα ζητήματα σας παρακαλώ αν έχετε χρόνο ρίχτε μια ματιά και αν γίνετε κάντε και ένα σχόλιο
http://topaiditisplateias.blogspot.com/2009/05/blog-post_08.html

ΥΓ
Μενέγο άσχετο είσαι με τον ΣΥ.ΡΙΖΑ???

Ανώνυμος είπε...

Viva Santana!

και ACDC ρεεεεεεεεεεεεεε!

Laternative είπε...

παιδί της πλατείας...
είμαι με τον μένεγο...
ΠΜ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ,
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ=ΣΚΑΙ(SKY)=OΥΡΑΝΟΣ!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.'ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΝΟΒΑΣΠΟΡΙΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΟΙΝΟΦΥΤΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ,ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ,ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ, ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ,ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ,ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ,ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ,ΤΗΝ ΓΙΟΛΑΝΤΑ,ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ,ΤΗΝ ΦΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΤΕ. ΤΟ 1990 Ο ΜΠΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΨΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 10.000 ΜΕΤΡΩΝ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΤΣΧ., ΑΛΙΘ., ΚΕΡΑΥΝ., ΚΟΠΩΣΗ,ΑΛΦΙΣΜΟ,ΚΑΤΑΘΛ.,ΑΣΘΜΑ,ΥΓΡΑΣΙΑ,ΒΡΟΓΧΙΤ.,ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤ.,ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ,ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ,ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ,ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ,ΣΥΝ. ΝΤΑΟΥΝ,ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΞΙΝΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΘ.,ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘ.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ,ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΛ.Η 'Α ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ!!!ΠΕΙΤΕ ΣΤΙΝ ΠΡΩΘΥΠ.,ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦ.,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣ. ΑΦ.'

1)ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ
2)ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓ. ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡ.ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝ.5ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΝΟΜΑΡΧ.,ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.,ΥΠΟΥΡΓ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓ.ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ,
ΣΤΕΛΙΟΣ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.'ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ "ΦΤΩΧΟΙ".

Unknown είπε...

Mενέγο αυτά είναι, έχει δίκιο ο Ανώνυμος μας ψεκάζουνε και δεν το παίρνουμε χαμπάρι

http://www.youtube.com/watch?v=v3x81hb-Vk0

Tσέκαρε το video