Τετάρτη, 6 Μαΐου 2009

Τελικά ο Waajeed ήρθε...

Τα κατάφερε ο άνθρωπος και ήρθε αφού πρώτα κατανίκησε όλες τις αλλεργίες που κυνηγάνε το αμερικάνικο hip hop.Την Παρασκευή το βράδυ θα είναι μετά τις 11 στο Swing στην Ιάκχου στο Γκάζι. Όπως είπε στο Laternative (αποκλειστικά) ο Waajeed θα παίξει μουσική πάρτι. Ένα σετάκι που δεν έχετε ξανακούσει αφού σύμφωνα με τον ίδιο "ο καλός dj δεν παίζει ποτέ το ίδιο σετ πάνω απο δύο φορές".


Το χθεσινό videaki που βάλαμε με την Britney δεν ήταν ολόκληρο αφού 1.500.000 εκατομμύρια κνόδαλα μας οδήγησαν αλλού. Δείτε το κανονικό και παρατηρήστε πως χορεύει η μεγάλη σταρ από το Αμέρικα μετά την έκπληξη που δέχεται. Η Γεωργία Βασιλειάδου θα το πήγαινε καλύτερα.Στο νούμερο 1 των hits σήμερα είναι αυτό που λένε ένας σταρ του You Tube. Ο 25 χρονος Philip DeFranco και το τετράλεπτο show του.Για περισσότερα επισκεφτείτε το http://www.phillyd.tv/ .

Τέλος η έγγυος Heidi Clum θέλησε να μας τρελάνει:
Και τέλος τέλος και επιτέλους ακούστε τη Florence and the Machine που προστέθηκε στο line up του Synch να διασκευάζει το Postcards From Italy του Beirut.

PLAYLIST
ΤΡΙΤΗ 5/5, 22.00-00.00 (μιλήσαμε με τον συγγραφέα Δημήτρη Στεφανάκη για το καινούριο του βιβλίο "Συλλαβίζοντας Το Καλοκαίρι", εκδ. Πατάκη/ με τον Πάνο Κωνσταντόπουλο, εκ των art director της "Καθημερινής" για την ομαδική έκθεση γραφημάτων Graphs In Newspapers, 9-16/5 / και είχαμε τον Waajeed στο στούντιο)
DEAD '60s - Riot On The Radio
HIGAMOS HOGAMOS - The Future Hides Its Face
THE BEATLES - Ticket To Ride
PASSION PIT - I've Got Your Number
FEVER RAY - When I Grow Up (Dan Lissvik remix)
THE GASLAMP KILLER feat. GONJAH SUFI - Aduet
PLATINUM PIED PIPERS feat. JDilla - Shotgun Intro
PLATINUM PIED PIPERS feat. TIOMBE LOCKHART - Stay With Me
PLATINUM PIED PIPERS - On A Cloud
PLATINUM PIED PIPERS - 50 Ways
PLATINUM PIED PIPERS - I Got You

Δεν υπάρχουν σχόλια: