Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

depeche mode cancelled...οριστικά

Κατευθείαν από το didimusic.gr η ανακοίνωση για την οριστική ακύρωση -αναβολή (θα δείξει ποια είναι η σωστή λέξη) της συναυλίας των Depeche Mode. Στην Μαλακάσα το (ξε)στήσιμο ολοκληρώνεται, οι φήμες κλασικά οργιάζουν εμπλέκοντας νοσοκομέιο Μetropolitan - πτήσεις επιστροφής στη Νέα Υόρκη - ακύρωση και των επόμενων σταθμών της περιοδείας και άλλα λιγότερο ή περισσότερο βάσιμα. Θα επανέλθουμε μέσα στην ημέρα με ότι νεότερο μάθουμε και κάνουμε προσπάθεια να έχουμε εκπρόσωπο των διοργανωτών το βράδυ στο laternative, 22.00-00.00...

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ DEPECHE MODE - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13.05.2009

Την Τρίτη 12.05.09, στις 21:00, η αιφνίδια αδιαθεσία του τραγουδιστή των Depeche Mode, Dave Gahan, λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στη σκηνή, τον οδήγησε εκτάκτως σε νοσηλεία στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα την αναβολή της συναυλίας του συγκροτήματος.

Παρ' όλες τις ελπίδες για γρήγορη ανάρρωση του τραγουδιστή και διεξαγωγή της συναυλίας σήμερα 13.05.09, σύμφωνα με την ενημέρωση από το management του συγκροτήματος και του επιβλέποντα ιατρού του τραγουδιστή, η κατάσταση της υγείας του δεν του το επιτρέπει.

Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά είτε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των Depeche Mode, είτε την οριστική ακύρωση της.

Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας τα οποία είτε θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας σε περίπτωση νέας ημερομηνίας, είτε για την εξαργύρωση αυτών σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

περιμένουμε τα σχόλια σας ή στιγμιότυπα κι ατμόσφαιρα από όσους ήταν εκεί χθες το βράδυ στα comments του παρόντος post, στο διπλανό cbox και στο laternative@skai.gr... να δούμε τι λέτε κι εσείς...



Η μεγάλη στιγμή της χθεσινοβραδινής ανακοίνωσης (redirected by mixtape.gr)...


κι αυτή εδώ, η πρωτη "ανακοίνωση" της Didi Music. Σε εισαγωγικα, γιατί υποθέτουμε θα ακολουθήσει κι άλλη, πιο αναλυτική προς το μεσημέρι (όπου και θα ανακοινώνεται τι μέλλει γενέσθαι - πολύ δύσκολο πάντως να πραγματοποιηθεί αύριο δεδομένου ότι την Πέμπτη το βράδυ παίζουν Κωνσταντινούπολη)

Αιφνίδια αναβολή της εμφάνισης των Depeche Mode λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Dave Gahan.

Αναμένουμε νεότερα για την κατάσταση του τραγουδιστή, ελπίζοντας πως η κατάσταση του θα επιτρέψει την εμφάνιση του συγκροτήματος στις 13/05/09.

Η συναυλία αναβλήθηκε σήμερα, 12/05/2009, στις 21.00 ενώ το συγκρότημα και ο ίδιος ο καλλιτέχνης βρισκόταν ήδη στον χώρο.

Το ιατρικό προσωπικό του Terra Vibe Park αφού εξέτασε τον Dave Gahan συνέστησε άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου του συγκροτήματος:

“Sorry to say the show is cancelled.
Dave Gahan is ill. We’ve had a doctor in to see him backstage and unfortunately the doctor’s advice is that Dave cannot perform. In fact he is now on his way to hospital for a check up. Dave really wanted to be well enough to perform and apologizes for letting you fans down.
We are hopeful Dave will recover by tomorrow and that we can re-schedule the show for tomorrow but we will only know this tomorrow so listen for public announcement on radio and internet tomorrow. “

Η παραγωγή θα μείνει στημένη και η ελπίδα όλων είναι ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να εμφανιστεί αύριο 13/05/09 στο Terra Vibe Park.

H DiDi Music θα ήθελε να ευχαριστήσει τους δεκάδες χιλιάδες θεατές των DM, για την άψογα πολιτισμένη συμπεριφορά τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Η Didi Music ζητά από τους θεατές της συναυλίας να κρατήσουν τα αποκόμματα των εισιτηρίων τους, τα οποία θα εξασφαλίσουν και την είσοδό τους στον χώρο, εφόσον η συναυλία διεξαχθεί στις 13/05/2009.
Όλοι ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον Dave και ανυπομονούμε να τον δούμε στο Terra Vibe Park αύριο.




θα πούμε περισσότερα κι αύριο, από εδώ και την εκπομπή...

άντε καληνύχτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: