Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

RockWave, άκυρη η 2η μέρα - κανονικά η 3η και η 4η

το σίριαλ συνεχίζεται (και στην didi χάνουν την ψυχραιμία τους ή μας φαίνεται;)

Αθήνα 29/6/2008

Η χυδαία και συντονισμένη επίθεση που δεχόμαστε από την ατυχέστατη ακύρωση της συναυλίας των Depeche Mode συνεχίζεται μέχρι σήμερα με την αδιανόητη επίθεση που δέχεται το Rockwave Festival !

Ενώ αυτή τη στιγμή αυτονόητα εκφράζεται συμπάθεια τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από την κοινή γνώμη σε όλους όσους έχουν πληγεί από τα ακραία για την εποχή καιρικά φαινόμενα, σε παράλληλο χρόνο τρείς -αν όχι πληρωμένοι τότε σίγουρα υποκινούμενοι –«δημοσιογράφοι», αποπειρούνται να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα της 28ης Ιουνίου και να ρίξουν λάσπη στην εταιρία και το Rockwave Festival.

Καταγγέλλουμε τους κύκλους που υποκινούν αυτές τις ανήκουστες επιθέσεις και στέλνουμε ένα μήνυμα σε αυτούς , που όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι…

Ο πολιτισμός δεν γίνεται από αχυρανθρώπους ούτε από γκάνγκστερ.

Αυτή η επίθεση βλάπτει και επηρεάζει στο σύνολο της το επίπεδο και την πολιτιστική παραγωγή στη χώρα μας .

Τα αποτελέσματα αυτής της επίθεσης δυστυχώς θα τα δούμε όλοι μας στο μέλλον και τότε δεν θα υπάρχει χώρος για ειρωνείες και χαμόγελα…

Το μόνο που υπάρχει είναι οι δεκάδες χιλιάδες fans που ήταν μαζί μας την πρώτη μέρα του Rockwave. Αυτοί που έζησαν την εμπειρία του Festival και άκουσαν μαζί μας τους Placebo , τον Μοby τους Gogol Bordelo και όλους τους άλλους πάνω από τη σκηνή να μιλούν για το Rockwave με τα πιο θερμά λόγια.

Αυτή είναι η δύναμη μας.


Νίκος Λώρης
DIDI MUSIC


σημερινή ανακοίνωση της didi music (29/06, 11:30 περίπου)...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/06/2009
ROCKWAVE FESTIVAL DAY 3

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως, το team του Rockwave Festival, μετά από μεγάλες προσπάθειες, που διήρκεσαν πάνω από 12 ώρες και όλο το βράδυ, κατάφερε να επιδιορθώσει τις τεχνικές ζημιές που προκλήθηκαν στην κεντρική σκηνή αλλά και στον πύργο ελέγχου, καθώς και να αντικαταστήσει τμήματα του τεχνικού εξοπλισμού που καταστράφηκε ολοσχερώς από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που ξέσπασαν χτες το μεσημέρι στην περιοχή της Μαλακάσας.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα διεξαχθεί κανονικά για τις 29 & 30 Ιουνίου, με Motley Crue, WASP, Slipknot, Mastodon, Down, Monster Magnet, Saxon, Arch Enemy, Lita Ford κα.

Οι ζημιές αφορούσαν στην καταστροφή μεγάλου μέρους του τεχνικού εξοπλισμού τόσο των καλλιτεχνών όσο και του φεστιβάλ. Η καταρρακτώδης βροχή και η χαλαζόπτωση έπληξαν το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού και το κατέστησαν επικίνδυνο προς χρήση.

Το Rockwave Festival συνεχίζεται κανονικά για τις επόμενες 2 ημέρες, 29 & 30 Ιουνίου.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την κατανόηση και συμπαράσταση του, αλλά και όλους τους καλλιτέχνες οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας στην χτεσινή απρόσμενη ακύρωση της 2ης μέρας του φεστιβάλ.

Και ένα μεγάλο «ευχαριστώ!» σε όλους τους campers του Rockwave Festival για τη θετική τους στάση!

Οι κάτοχοι μονοήμερου εισιτηρίου για την 2η μέρα του φεστιβάλ μπορούν είτε να παρακολουθήσουν κάποια άλλη ημέρα του φεστιβάλ, είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.

Οι κάτοχοι Διήμερου εισιτηρίου για την 1η & 2η μέρα του φεστιβάλ, μπορούν είτε να παρακολουθήσουν κάποια άλλη ημέρα του φεστιβάλ είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το ½ του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.

Οι κάτοχοι Τετραημέρου εισιτηρίου, μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το ¼ του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.

χθες
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αυτή τη στιγμή οι τεχνικοί τσεκάρουν αν μπορεί να γίνει η συναυλία και αν τα μηχανήματα άντεξαν τα άσχημα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν. Σε μισή ώρα με τρία τέταρτα θα γνωρίζουμε αν θα γίνει ή όχι η συναυλία.

Συντονιστείτε στο Laternative 17:00-18:00@skai 100.3 σήμερα. Θα μεταδώσουμε ό,τι νεότερο.

για την ιστορία...
το επίσημο δελτίο τύπου της Didi Music που εκδόθηκε στις 18.30 με την πατροπαράδοτη καθυστέρηση - οι επομενες δύο ημέρες θα διεξαχθούν κανονικά, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας...

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/6/2009

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν σήμερα τη Μαλακάσα Αττικής, από τις 13:15 το μεσημέρι έως τις 14.55, με σφοδρούς ανέμους, χαλαζόπτωση, κεραυνούς και έντονη βροχόπτωση, καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της σημερινής ημέρας του Rockwave Festival, 28/06/2009.

Παρά το ότι η κεντρική σκηνή του Festival και ο πύργος ελέγχου ήταν καλυμμένα και από τις τρεις πλευρές τους, η ισχυρή βροχόπτωση κατέστησε τον τεχνικό εξοπλισμό του φεστιβάλ και των καλλιτεχνών επικίνδυνο και ακατάλληλο προς χρήση. Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια και παρά τις έντονες προσπάθειες δεν έγινε δυνατή η αποκατάσταση των τεχνικών φθορών σε επαρκή χρόνο.

Το team των τεχνικών του Rockwave Festival εργάζεται ήδη πυρετωδώς για την αποκατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού του φεστιβάλ με στόχο την πραγματοποίηση των επόμενων 2 ημερών του.

Θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις.
Μείνετε συντονισμένοι στις επίσημες ιστοσελίδες www.rockwavefestival.gr www.didimusic.gr"

4 σχόλια:

Starkwell είπε...

Αν εξαιρέσουμε τους ACDC, δεν της βγαίνει το πράμα φέτος της DIDI. Έπιασαν οι κατάρες της Detox για την Duffy...

Starkwell είπε...

Αναβάλλεται η σημερινή συναυλία της Joss Stone λέει.Πάμε για ρεκόρ φέτος...

Laternative είπε...

αν δεν κανουμε λαθος είμαστε στισ 6 αναβολές + 1 ολόκληρη ημέρα...υπέροχα...κι άσε που και η σημερινή μέρα του ροκγουειβ φαίνεται ψιλοχλωμή (αν κρίνουμε από τις μετεωρολογικές προβλέψεις και όχι μόνο)...
για να δούμε

Cartoon Dandy είπε...

Pii ine i 3 dimosiografi?...psifiste tora...