Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2009

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ 3ΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ROCKWAVE FESTIVAL

Πάει και η 3η μέρα...

Νέα ανακοίνωση της didi...

Με υπεράνθρωπες προσπάθειες από το προσωπικό του Festival, μετά την ακύρωση της δεύτερης μέρας του Rockwave Festival, αποκαταστάθηκαν όλες οι καταστροφές, ώστε να πραγματοποιηθεί σήμερα η τρίτη μέρα του Festival.

Σήμερα , την τρίτη μέρα του Festival στις 12:53 πραγματοποιήθηκε νέα έντονη βροχόπτωση για 50 λεπτά, έως 13:47. Με την έγκαιρη κινητοποίηση όλου του προσωπικού του festival αποφεύχθηκαν οι ζημιές.

Στις 17:14 νέα ηλεκτρική καταιγίδα χτύπησε την περιοχή της Μαλακάσας για δεύτερη φορά που συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα, με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε, σεβόμενοι το κοινό και τους καλλιτέχνες, σε ακύρωση της τρίτης μέρας του festival.

Καταβάλλουμε έντονες προσπάθειες για να πραγματοποιηθεί η τέταρτη μέρα του festival.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας, Θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις στα επίσημα site: www.rockwavefestival.gr | www.didimusic.gr

2 σχόλια:

Μήτσος είπε...

Στο Woodstock έβρεχε τρεις μέρες συνεχώς. Στη Γερμανία, έβλεπα τρεις ώρες+ συγκροτήματα υπό καταρρακτώδη βροχή. Στην Ελλάδα έριξε νερό 2 φορές για μισή ώρα και ακυρώθηκαν 2 μέρες φεστιβάλ. Οργάνωση επικών διαστάσεων από τη DiDi Music.

Starkwell είπε...

Λογικά κάποια χοντρή ζημιά έπαθαν τα μηχανήματα για να ακυρώσουν 2 μέρες (για την ώρα). Σιγά μην το έκαναν για την ασφάλεια του κοινού. Έτσι κι αλλιώς ''η συναυλία θα διεξαχθεί με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες''...