Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

LATERNATIVE LIVE JOINTS vol.2 - THE CALLAS, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.00-00.00





Hello Gals & Boys,
O Obama βγήκε (να ησυχάσει ο Διοσκουρίδης και όσοι στα γεράματα αποφάσισαν να ασχοληθούν με την πολιτική επειδή έγινε pop), ο Τεν Κάτε μας υποχρέωσε σε μαζική αναδίπλωση με την επική τριάρα στην Βρέμη (σιγά το δύσκολο - εδώ κέρδισε κι ο Ολυμπιακός εκεί), ενώ η διαβολεμένη ζέστη συνεχίζεται εντελώς τελείως ανεξήγητα.

Κι εμείς αύριο Παρασκευή 7/11, 22.00-00.00 έχουμε ένα ακόμα 'Laternative Live Joint', live από το στούντιο του SKAI 100.3, με τους Callas. Δηλαδή, τους Άρη και Λάκη Ιωνά - μουσικούς, εικαστικούς, εκδότες του free press 'Velvet', από τα παιδιά εκείνα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην "εναλλακτική" έκρηξη των τελευταίων χρόνων. Ή στην Do It Yourself καλλιτεχνική έκρηξη όπως μάλλον θα προτιμούσαν οι ίδιοι, οι οποίοι άλλωστε τιτλοφόρησαν το ντεμπόυτο άλμπουμ τους DIY or Die (2007, Out Of Orbit) κι έχουν επιμεληθεί έκθεση στο ΔΕΣΤΕ με τιτλο 'Part Time Punks'. Έχουν συμμετάσχει επίσης (συνήθως με πρωτότυπα καταστασιακά projects) σε εκθέσεις στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Αγγλία, στην Art Athina, στο Destroy Athens κι αλλού. Τα live στα οποία παρουσιάζουν την toy punk μουσική τους άποψη προσεγγέζουν την performance τόσο με τισ περιέργες στολές του, όσο και με τη σκηνογραφία τους και φυσικά τις Calassettes (τις περίφημες groopies που τους ακολουθούν και στη σκηνή). Όλα αυτά κι επιπλέον πολύ κουβέντα για όσα γίνονται στην πόλη, αύριο βράδυ 22.00-00.00...





Μερικές εικόνες που χρωστάμε από το Laternative Live Joint vol. 1 feat. MY WET CALVIN (26/9)...






Δυο playlists χρωστάμε όλες κι όλες:

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/11, 22.00-00.00 (μιλήσαμε με τον "προέδρο των Η.Π.Α.", δηλαδή τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη που τον υποδύεται στην παράσταση "Νοέμβριος" του Ντέιβιντ Μάμετ στο θέατρο "Εμπορικόν" και τον δημοσιογράφο Αχιλλέα Πεκλάρη για τα τελευταία προεκλογικά νέα από Νέα Υόρκη)

DEAD '60s - Riot On The Radio

RAY CHARLES - Messin' Around

SANTOGOLD -Creator

SANDY ROGERS - Fool For Love

LCD SOUNDSYSTEM - North American Scum

BEASTIE BOYS - Alive

THE CALLAS - DIY or Die

ELVIS PRISLEY - Jailhouse Rock

ONE DAY AS A LION - Wild International

ΤΡΥΠΕΣ - Η Δικιά Σου Κοντινή Αμερική

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/10, 22.00-00.00 (καλεσμένοι στο στούντιο οι Armani Had A Softer Touch aka Φώτης Βαλλάτος - Θεοδόσης Μίχος, δηλαδη mayhem)

DEAD '60s - Riot On The Radio

DAVID HOLMES - I Heard Wonders

FRIENDLY FIRES - Paris (Au Revoir Simone remix)

FUJIYA AND MIYAGI - Knickerbocker

DANNY ELFMAN - This Is Halloween

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΗΧΟΙ - Άγγελοι

ABBIE GALE - Clown

VELVET UNDERGROUND - Venus In Furs

THE SMITHS - A Rush And A Push And The Land Is Ours

THE CALLAS - DIY or Die

MOGWAI - The Sun Smells Too Loud

CAT POWER - Living Bars

THE STREETS - Everything Is Borrowed

QUEEN - Bohemian Rhapsody

... σήμερα 22.00-00.00 θα μιλήσουμε για το φεστιβάλ PLATFORMA που ξεκινά άυριο στην Τεχνόπολη, για τον Bruce La Bruce και θα αφειρώσουμε την εκπομπή στον James Bond. Voila, το trailer του Quantum Of Solace που ανοίγει σήμερα στις αθηναϊκές αίθουσες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: