Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

CAST-A-BLAST live @ LATERNATIVE, TONIGHT 22.00-00.00





O Blend (aka Mishikin) είναι παραγωγός και DJ, το περσινό του άλμπουμ Misplaced ήταν ένα από τα καλύτερα μάυρα άλμπουμ της χρόνιάς, χωρίς την υποσημείωση ελληνικό.
Η Sugahspank! είναι Πειραιώτισσα. Κι όμως η φωνή της είναι ένα σπάνιο κράμα soul παρελθόντος και hip hop μέλλοντος, πάντα σε μαύρο φόντο.
O Palov είναι DJ, κάθεται σκυφτός πάνω από τα dexx και το laptop και τροφοδοτεί με λούπες και σκρατσαρίσματα τα φωνητικά της κολεκτίβας. Παράλληλα, έχει επιμεληθεί - μαζί με τον Mishkin - την εξαιρετική συλλογή Backslam Extravaganza.
O Jeff Gonzalez είναι ο MC της παρέας. Κυκλοφόρησε πέρυσι ως BnC το παρθενικό του άλμπουμ The Birth, το flow του είναι καταπληκτικό, η αυτοπεποίθησή του ανεβαίνει και το δέσιμό του πάνω στη σκηνή ως ντουέτο με τη Sugahspank τα σπάει.
Και οι τέσσερις μαζί είναι το Cast-A-Blast, ένα group-label-κολεκτίβα που μοιάζει με ότι πιο φρέσκο συμβαίνει στην ελληνική σκηνή τα τελευταία χρόνια.
Σήμερα το βράδυ τους έχουμε στο τρίτο 'Laternative Live Joint', 22.00-00.00 @ SKAI 100.3. Κουβέντα, δικές τους μουσικές και φυσικά live...
Enjoy and have a blast...



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει την ερωτικη ποιητικη μυθιστορια ερωτονομικον και το μεταφυσικο θεατρικο εργο μεταξυ ενδοκοσμικου και υπερβατικου

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκες, τι φοβερές εκπομπές ήταν αυτές με Callas και Cast-a-blast!
Υπάρχει περίπτωση να ανέβει στο αρχείο εκπομπών του Skai και η εκπομπή με τους Calvin-live?

Keep up!