Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

..."μπάλα και τσόντα", σήμερα δευτέρα στο λατερνατιβ...αυτα θελει ο κοσμος

...σήμερα δευτέρα 18/1, 22.00-00.00 πρώτα θα πουμε χρονια πολλα στους θανασηδες μετά θα ακουσουμε τους αθλητικους ρεπορτερ να μας λενε "το πρωταθλημα δεν εχει τελειωσει ακομα" και τη δεύτερη ώρα θα βάλουμε στο στούντιο την Κική Παπ που πέρασε μια βόλτα από το 4th Berlin Porn Festival, μίλησε με συντελεστές και κοινό, διατήρησε αναλλοίωτη την ηθική της και τράβηξε ως ορεκτικό μερικές φωτό σαν τις παρακάτω...


















μιας και μας έχει μείνει από την προηγούμενη δεκαετία ας προσθέσουμε και αυτό:

10 σεξουαλικές φυλές που εμπεδώθηκαν στην πόλη στα zeroes

( κλοπή από διαχρονικές ατάκες και από επικά δημοσιεύματα)

Milf: Κυρίαρχες στο χώρο τους. Διέγειραν τη φαντασία περισσότερο απ' όσο ποτέ, έγιναν το όνειρο για κάθε ενηλικιωμένο αγόρι αυτής της πόλης αλλά είναι ένα ζήτημα κατά πόσο όλη αυτή η φαντασίωση έγινε πράξη και δεν πνίγηκε σε ατομικά αναφιλητά. Όσο προχωράει η επιστήμη και η mother I would like to fuck ωριμάζουν πιο αργά και από malt whiskey τότε φοβούμαι πολύ πως η εβδομηντάρα σε καμιά εικοσαριά χρόνια θα δείχνει καλύτερη και από εικοσάρα.

Λεσβιάκια: Κορίτσι που ανακάλυψε το σώμα της στα zeroes και δεν τζιβιτζιλιάστηκε κρυφά και δημόσια (σε υπόγειες ντίσκο) λίγο με τις φίλες της τότε μάλλον πρέπει να καταλάβει πως έχασε δέκα χρόνια από τη ζωή της. Φάση που περνάνε οι έφηβες από τα 16 μέχρι τα 19. Δεν είναι στάση ζωής και δεν έχει σχέση με τις πραγματικές λεσβίες! Είναι κάτι σαν τα emο, έρχεται και φεύγει αφού είναι διαπιστωμένο πια πως τα αγοράκια κάνουν λαλά όταν νιώθουν πως υπάρχει ομοφυλόφιλη στη παρέα. Έτσι οι κορασίδες γιατί να μην παίξουν μαζί τους παρουσιάζοντας ένα δήθεν τρίψιμο με τις κολλητές τους;

Μετροσέξουαλ: Ο επίσημος άντρας της δεκαετίας. To brutal πήγε περίπατο (καλύτερα έγινε metro brutal). Παστρικός, με τις κρεμούλες, το μανικιούρ, τα σπα, τα αρώματα και τα αξεσουάρ του. Οι γυναίκες απόρησαν για το “τι κάνει τόση ώρα μέσα στο μπάνιο” και οι φίλοι προσπαθούσαν καιρό να καταλάβουν ¨που πήγαν τα φρύδια του;”

Indie παρθένες (και παρθένοι): Πολύ κουλτούρα και ένα “λουλούδι” που θα δυσκολευτείς πολύ να κόψεις. Δεν μπορείς να καταλάβεις εάν υπάρχει το σεξ στο μυαλό του ή οι ήχοι από τα album των Animal Collective. Πολυλογία (ενδιαφέρουσα), “πολιγκλότα”, πολλή πληροφορία και ένα αδιόρατο τείχος. Εδώ φίλη και φίλε έχεις έρθει να μιλήσεις για τα “ανώτερα της ψυχής” και όχι για σαρκικές απολαύσεις. Δεν πρέπει να ανησυχούμε: Όλοι σπάνε στο τέλος.

Μπετίνες: (copyright τερέζος) Οι Franz Ferdinand μανία έκανε το “dante Style” του Alex Καπράνος μια κυρίαρχη τάση στο χώρο της ενδυματολογίας και της κινησιολογίας. Οι gay κάπως έπρεπε να το ενσωματώσουν δημιουργώντας ένα “δικό” τους, λίγο πιο glossy, “φερδινανδικό” ύφος. Από τα στενά ρούχα μέχρι φανταχτερές εκδοχές του Σαρλό. Έδωσαν λίγο φαντασία (στη νύχτα κυρίως) και λίγη παραπάνω λύσσα στα ξενύχτια τους (χαμουρεύομαι με όποιον βρω στο διάβα μου, άντρα, γυναίκα). Στο τέλος,όμως, παραμένουν πιστοί στη σεξουαλική τους ταυτότητα.

Αγορίτσια: Είχα αναφέρει και παλαιότερα την κατηγορία αλλά δεν την είχα προσεγγίσει με το δέοντα σεβασμό. Έχει διττή σημασία. Από τη μια είναι οι υπερβολικά θηλυπρεπείς gay άντρες που κάνουν περισσότερη φασαρία και από τις βαβουζέλες των Νοτιοααφρικανών και από την άλλη είναι τα κορίτσια που επειδή έχουν μόνο gay φίλους έχουν χάσει το σεξουαλικό προσανατολισμό (αδερφομάνες). Που και που μπανίζουν κάποιον σε ένα μπαρ αλλά ούτε αυτός πλησιάζει ούτε αυτή φυσικά αφού πρέπει να αναλύσει όλα τα ερωτικά προβλήματα της παρέας της.


Stray: Οι άγγελοι. Δεν έχουν φύλο και δύσκολα τους κατατάσσεις κάπου. Δεν τους λες gay αλλά και πάλι κάτι σε εμποδίζει να τους πεις straight. Ό,τι κάνουν στο κρεβάτι τους το ξέρουν μόνο αυτοί. Και καλά κάνουν!

Μανουτσαούσες: Το έχετε χιλιοδιαβάσει γιατί ήταν ένα από τα δυνατά ρεύματα νεαρών γυναικών. ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο πέτο, Manu Chao στα χείλια και η αγάπη (και το σεξ) είναι κάτι που θα αφήσει ανεπηρέαστη την πολιτική και κοινωνική κουλτούρα. Ποτέ, όμως, με ΔΑΠίτη. Θα μολύνει το αριστερό μας dna και θα ξεχαρβαλώσει και τα χαϊμαλιά μας.

“Καρδινάλιοι”: Γυναίκες, καλοντυμένες, κομψές, το πολύ μέχρι τα 30 που θα κοίταγαν υπεροπτικά στο δρόμο και τον Brand Pit. Όταν βγαίνουν παγανιά θεωρούν ότι κάνουν χάρη στον κόσμο που θα τις αντικρίσει. Κάθονται για ώρα στο bar, στο ρεστοράν, στο club, στο οπουδήποτε δημιουργώντας ένα αόρατο τείχος που προκαλεί ρίγη στο αρσενικό είδος. Στο τέλος γυρνάνε σπίτι, τηλεφωνούν στην κολλητή και συζητάνε πως “αν είναι δυνατόν, κανείς άντρας δεν την “πέφτει” πια σήμερα”.


Asexual: “Το σεξ είναι κάτι ξεπερασμένο. Μην πω καλύτερα υπερεκτιμημένο. Η ζωή έχει και άλλα πράγματα, καλύτερα, να κάνεις”. Οι άντρες και οι γυναίκες που το πιστεύουν αυτό και το κάνουν πράξη μυρίζουν από μακριά. Δεν σπάνε ποτέ!

τσουλούφης

2 σχόλια:

marios είπε...

Geia sas re laternative guys! Sas akousa xthes enw hmoun sto dromo kai goustara. Ayth h gynaikeia fwnara pou exete ekei tha mas trelanei!

Laternative είπε...

...όπου να'ναι της βγάζουμε και δίσκο...