Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

O Γιάννης Πετρίδης σήμερα στο Laternative στις 22:00@Σκάι 100.3

Την ώρα που το πολιτικό θερμόμετρο έχει βαρέσει κόκκινα και τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται σε έναν εκλογικό πανηδονισμό, το Laternative, απεφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στον ορυμαγδό των εξελίξεων και να φωνάξει ένα σοβαρό άνθρωπο στο studio. O Γιάννης Πετρίδης θα είναι σήμερα στις 10 το βράδυ στους 100.3. Θα διαλέξει τις μουσικές και θα μιλήσει για το ντοκιμαντέρ “Once in a Lifetime” που έχει θέμα τη ζωή του και θα προβληθεί την Πέμπτη στις Νύχτες Πρεμιέρας (Απόλλων, 22:00).


Από το δελτίο τύπου του ντοκιμαντέρ:


«Η ζωή του ανθρώπου που άλλαξε τον τρόπο που ακούμε μουσική. Τ' όνομά του Γιάννης Πετρίδης και αυτή είναι η πρώτη φορά που η ζωή του, ή έστω ένα μεγάλο τμήμα αυτής, αποτυπώνεται σε ταινία. Ένα οδοιπορικό από τα μέρη της Αθήνας και του Πειραιά όπου μεγάλωσε, μέχρι τους ατελείωτους αυτοκινητοδρόμους της Αμερικής που αποτελούν αγαπημένο του 'καταφύγιο' εδώ και χρόνια. Μέσα από την ιστορία του ανθρώπου Πετρίδη παρακολουθούμε και την εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας, αφού η ιστορική εκπομπή του (το Ποπ Κλαμπ της δεκαετίας του ΄70...) κοντεύει να συμπληρώσει σαράντα χρόνια διαρκούς παρουσίας στα ερτζιανά.»



Επίσης αν έχετε όρεξη δείτε και μια προηγούμενη συνάντηση του Γιάννη Πετρίδη με τον Τσουλούφη στο περιοδικό Ταχυδρόμος πριν από λίγες μέρες εδώ.


Τέλος ακούστε και τους Cage The Elephant να διασκευάζουν το Psycho Killer των αγαπημένων του κύριου Πετρίδη, Talking Heads.

psycho-killer-talking-heads-cover.mp3

Δεν υπάρχουν σχόλια: