Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Οι Word of Mouth σήμερα το βράδυ ζωντανά στο Laternative


Σήμερα στο Laternative θα σας τρελάνουμε στο Beat....


Οι WORD OF MOUTH είναι η πιο γνωστή ομάδα Human Beatboxing στην Ελλάδα και Finalists του παγκόσμιου διαγωνισμού ΒΕΑΤΒΟΧ BATTLE 2009, που έγινε στη Γερμανία, εκπροσωπώντας επάξια για πρώτη φορά την Ελλάδα στη ιστορία του θεσμού.

Το δίδυμο των WORD OF MOUTH, Bitman και El Pap Chico έχοντας πολυετή εμπειρία στο Beatboxing, δηλαδή της τέχνης αναπαραγωγής ρυθμών και beats με τη χρήση μόνο του ανθρώπινου στόματος και φωνής, παρουσιάζουν ένα μουσικό Vocal Show, με βάση πρωτότυπες beatbox και κυρίως γνωστές μουσικές συνθέσεις.

Στην συνεργασία τους με την τραγουδίστρια Νατάσα Μηνδρινού (a.k.a. Cookie) ενώνουν επί σκηνής φωνή και beatbox, δημιουργώντας ένα live act performance με τη χρήση μόνο των φωνητικών ικανοτήτων και των μικροφώνων τους, χρησιμοποιώντας διασκευές γνωστών ξένων μουσικών θεμάτων και αρκετό χιούμορ για να ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Στα πλαίσια των μέχρι τώρα εμφανίσεων ξεχώρισαν, ανοίγοντας την συναυλία του SNOOP DOGG (US) – Α/Ε (2007), προλογίζοντας τους Lords of the Underground (US) στο Hip Hop Culture Fest Vol 2 (2008), των Beat Assaillant (US) στην Γιορτή της Μουσικής (2007) και με την μόνιμη συνεργασία τους με το γυναικείο φωνητικό σχήμα Σανάδες, αρχής γινομένης στα πλαίσια του Ελληνικού Φεστιβάλ 2009.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωνητικές τους ικανότητες έχουν χρησιμοποιηθεί σε σειρά διαφημιστικών για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, σε ειδικά γεγονότα των MTV, COSMOTE, ADIDAS, THE MALL ATHENS, αλλά και ως συνεργασίες σε δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών, Blend Aka Mishkin, Dask, Εισβολέας, Phase 3, Empne, Sugahspank!, κ.α.

Τέλος είναι πρωταγωνιστές της beatbox ταινίας μικρού μήκους “SOUNDCHECK” σε σκηνοθεσία Κώστα Γεραμπίνη και δημιουργοί της BEATBOX ACADEMY στην Ελλάδα η οποία παρουσιάζει σειρά σεμιναρίων, επιδείξεων και προβολών με στόχο τα νέα παιδιά με θέμα το Beatbox, τις τάσεις και τα μυστικά του, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για εξάπλωση και καταξίωση του μουσικού είδους στη χώρα μας.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου οι WOM συμπράττουν με το επαναστατημένο άρμα των BURGER PROJECT, για μια μοναδική μουσική παράσταση στο FUZZ Club μαζί με τους συντρόφους αγωνιστές Ματούλα Ζαμάνη, και τους The Koutsomoura Orchestra, για ένα ξέφρενο μουσικό πάρτυ.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου το πρωί, οι WOM συμπράττουν με την μούσα τους Νατάσσα Μηνδρινού (a.k.a. COOKIE) και εισβάλουν με καινούργιο Beatbox Showcase στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στα πλαίσια της παράστασης «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΩΝΗ», μαζί με την Σαββίνα Γιαννάτου, το Πολυφωνικό Ηπείρου Συλλόγου «Χαονία» και την Χορωδία Δήμου Αθηναίων.


www.myspace.com/wordofmouthbeatboxers

Δεν υπάρχουν σχόλια: