Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

LATERNATIVE does the VELVET BUS

LATERNATIVE does the VELVET BUS
Πέμπτη 23/4, 22.00-00.00 @ SKAI 100.3



To Velvet Bus ξεκινάει από την Κωνσταντινουπόλεως. Αύριο βράδυ στο Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44) 4 νέα μουσικά σχήματα δίνουν την εναρκτήρια συναυλία μιας περιοδείας που από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 11 Μαΐου θα περάσει από 11 κουκκίδες του ελληνικού χάρτη (Λειβαδιά, Βόλος, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καβάλα, Ιωάννινα, Πάτρα, Λαγκάδια Αρκαδίας και Ηράκλειο). Είναι η δεύτερη έκδοση του VELVET BUS, ενός μουσικού φεστιβάλ εν κινήσει που διοργανώνει το περιοδικό Velvet magazine διαδίδει τη νέα ανεξάρτητη αγγλόφωνη σκηνή σε όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι όντως κάτι συμβαίνει εκεί έξω. Το Laternative δε θα μπορούσε να λείπει από κάτι τέτοιο. Αύριο βράδυ λοιπόν εκπέμπουμε live από το Κ44 στήνοντας μια υπερατλαντική δορυφορική σύνδεση. Θα μιλήσουμε live με μπάντες – διοργανωτές - κοινό, θα πιούμε τζάμπα ποτά και φυσικά θα ακούσουμε ζωντανά αποσπάσματα από τη συναυλία…

Ξεχάσαμε κάτι; Α, ναι το σημαντικότερο. Τα γκρουπ.

Οι Callas (των αδερφών Ιωνά – εκδοτών του Velvet) με τις Calassettes και το παιδικό post- punk τους, αύριο είναι και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου άλμπουμ τους Knees And Juices Lips Like Bruises.














Οι Berlin Brides, οι «νύφες» της σκηνής με synth – punk ήχο, βραβείο από το περιοδικό ArtRocker στο ενεργητικό τους και ντεμπούτο άλμπουμ στα σκαριά.


















Οι Le Page με παραμυθένια lo-fi folk, talk of the town τελευταία, έτοιμοι κι αυτοί για πρώτο δίσκο μετά τα δύο DIY EPs τους.













Και οι Exposed By Observers, οι πιτσιρικάδες που τα σπάνε επί σκηνής υιοθετώντας την electro φρενίτιδα των τελευταίων χρόνων.















Αύριο 22.00-00.00 στον Skai 100.3…


Χορηγός Επικοινωνίας:



Δεν υπάρχουν σχόλια: